SK-CERT pripravuje ďalšie zo série Národných Table-top cvičení

Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT organizuje ďalšie zo série Národných Table-top cvičení, ktoré preveria pripravenosť jednotlivých účastníkov voči kybernetickým hrozbám.

 

Cieľom cvičenia bude opäť precvičiť manažérske postupy a rozhodnutia pri riešení kybernetických bezpečnostných incidentov a ukázať presah kybernetickej bezpečnosti a jej incidentov do rôznych oblastí manažmentu spoločnosti. Table-Top cvičenie je netechnické cvičenie, zamerané na tréning rozhodovania v situáciách, kedy je potrebné riešiť kybernetický bezpečnostný incident.

 

V mesiaci november SK-CERT prinesie hneď dve cvičenia:

 

Druhé Národné Table-top cvičenie sa bude konať dňa 12. 11. 2019 od 8:30 do 11:30 na podujatí CyberTAPA, v rámci kongresu ITAPA. Národné centrum kybernetickej bezpečnosti SK-CERT je garantom tohto podujatia a organizuje tu viacero zaujímavých workshopov.

Prihlásiť sa na cvičenie a aj na ostatné workshopy môžete na stránke CyberTAPA: https://www.itapa.sk/10946-sk/cybertapa/

 

Tretie Národné Table-top cvičenie sa bude konať dňa 25. 11. 2019 od 9:00 hod. a je naplánované na celý deň. Cvičenie bude prebiehať v priestoroch Národného bezpečnostného úradu na Budatínskej ulici č. 30 v Bratislave. Cvičenie je určené pre prevádzkovateľov základných služieb.

Prihlásiť na toto cvičenie sa môžete prostredníctvom mailu na [email protected]. Počet tímov je limitovaný, preto vám odporúčame skorú registráciu.

 

Ako vyzeralo predošlé Národné table-top cvičenie si môžete prečítať na tomto odkaze.


« Späť na zoznam